Yoga på arbetsplatsen

Aktiviteter för företag

Vi erbjuder yoga, mindfulness, meditation eller zumba gold för ert företag. Varför inte låta en sådan aktivitet ingå i en planeringsdag/friskvårdsdag. Har personalen dessutom tillgång till friskvårdstimme, så kan vi skräddarsy ett upplägg efter era önskemål.
Vi kan genomföra aktiviteterna på er arbetsplats, i vår lokal eller på annan vald plats. Allt ifrån någon enstaka lektion till flera tillfällen. Vi skräddarsyr enligt era önskemål.

Yoga och mindfulness är perfekta aktiviteter för att minska stress och öka välmåendet. Zumba ger energi och rörelseglädje. Personal som mår bra är en utmärkt investering för ert företag.

För personal med rehabiliteringsbehov erbjuder vi platser i våra ordinarie klasser: Rehab yoga för värk/utbrändhet, medicinsk yoga för hjärtproblem (högt blodtryck, kärlkramp, hjärtflimmer, hjärtsvikt, hjärtrusningar eller haft hjärtinfarkt). Dessutom yoga, meditation eller mindfulness för stressrelaterade problem.

En annan trevlig aktivitet är zumba gold där vi dansar till härlig musik. Det finns också möjlighet att göra zumba gold på stol.

Fyll i vårt kontaktformulär så kontaktar vi er för en diskussion. Alt. ring Rose-Marie Sandin, mob 073-354 45 49.

Dela detta..